Despre mine

Viața este plină de provocări și dificultăți, care uneori ne depășesc capacitatea de a le face față. Fie că te confrunți cu stres, anxietate, depresie, pierdere, divorț, probleme de relaționare, de stimă sau de imagine de sine, fie că vrei să îți îmbunătățești calitatea vieții, să îți descoperi resursele interioare sau să îți atingi potențialul, ai nevoie de ajutorul unui profesionist.

Eu sunt Anca Elena Vințeanu, psiholog și psihoterapeut cu o experiență de aproape 20 de ani, specializată în psihodramă clasică, psihologie școlară, psihoterapie psihanalitică de cuplu. Am lucrat cu copii, adolescenți, adulți, cupluri și familii, oferindu-le sprijin, înțelegere și îndrumare pentru diverse probleme psihologice, cum ar fi: atacuri de panică, anxietate, depresii, separări sau pierderi ale unor persoane importante, traume, conflicte și tensiuni, crize existențiale etc.

Cabinetul meu de psihologie îți oferă un spațiu sigur și confortabil, în care te poți exprima liber și autentic, fără teamă de judecată sau critică. În cadrul ședințelor, folosesc diferite metode și tehnici terapeutice, care te ajută să îți explorezi și să îți rezolvi conflictele interioare, să îți îmbunătățești relațiile cu ceilalți, să îți accesezi resursele, să îți crești încrederea, să te cunoști mai bine și să îți găsești sensul și scopul în viață.

Ofer servicii de psihologie – consiliere și psihoterapie – atât pentru persoanele din București, care pot veni la cabinetul meu situat în zona centrală a orașului, cât și pentru cele aflate în provincie sau străinătate, care pot beneficia de ședințe online. Durata unei ședințe se stabilește în funcție de tipul de intervenție, la fel și costul acesteia. Pentru a face o programare mă poți contacta prin SMS, Whatsapp sau printr-un apel telefonic la numărul de telefon 0730 660 505.

Nu mai amâna momentul în care să îți oferi șansa de a fi mai fericit, mai echilibrat și mai mulțumit! Psihoterapia este un cadou pe care ți-l faci ție însuți, o investiție în tine și în viitorul tău. Te aștept cu drag și cu deschidere în cabinetul meu!