Uncategorized

Bine ați venit pe psihedelica.wordpress.com

NIMIC NU E ÎNTÂMPLĂTOR!

Dacă ați ajuns aici, probabil că vă aflați în căutarea unor răspunsuri despre ceea ce sunteți, cum sunteți, cum vă percepeți sau cum vă percep ceilalți, cum puteți fi sau cum puteți deveni acea persoană plină de energie și vitalitate care să trăiască armonios și în echilibru cu ea însăși și cu cei din jurul său.

Ori, ajunși aici, probabil că sunteți într-un moment în care pașii existenței voastre vă îndreaptă spre a căuta și a descoperi ceea ce sunteți. De a înțelege și clarifica gânduri, emoții, trăiri care au apărut în voi. Sau pentru a găsi soluții viabile la diversele probleme de viață cu care vă confruntați.

Din acest motiv vă aflați în momentul în care căutați specialistul potrivit care să vă călăuzească în acea călătorie interioară pentru a găsi răspunsuri la ceea ce sunteți, ceea ce simțiți, ceea ce gândiți sau trăiți, la cum înțelegeți și vă înțelegeți comportamentele, atitudinile, și toate acele aspecte care țin de voi sau de ceilalți.

Paginile cuprinse în acest site vă pot familiariza cu:

  • ceea ce se întâmplă într-un cabinet de psihologie;
  • ce este și ce presupune o intervenție psihologică;
  • cum puteți ajunge în contact cu un specialist care să vă sprijine în găsirea răspunsurilor la întrebările sau problemele de viață cu care vă confruntați la un moment dat;
  • cum puteți găsi acea persoană potrivită care să vă sprijine în căutarea și găsirea înțelegerii acelor trăiri, gânduri sau sentimente care vă aduc tensiune, neliniște, discomfort, dezechilibru.

Totodată în paginile de aici mai puteți găsi diferite articole menite să vă familiarizeze cu ceea ce înseamnă psihoterapia, consilierea psihologică, dezvoltarea personală, viața și relația de cuplu, meseria de părinte, precum și diferite alte aspecte care pot declanșa probleme ale copilului sau ale adolescentului.

(psihoterapeut Anca-Elena Vințeanu)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s